Κυριακή 4 Αυγούστου 2013

Μια συνέντευξη του Δ.Καζάκη που πρέπει να ακουστεί!


Μόνο με εξέγερση!

Μια συνέντευξη που πρέπει να ακούσετε! Εδώ ο Δημήτρης Καζάκης λέει κάτι εξαιρετικά σημαντικό που ξεκαθαρίζει το τοπίο ως προς το τι πρέπει και μπορούμε να κάνουμε.

Ας υποθέσουμε οτι γίνονται εκλογές και βγαίνει πρώτο κόμμα π.χ. το ΕΠΑΜ, με 60%, ή οποιοδήποτε άλλο κόμμα υποστηρίζει ξεκάθαρα διαγραφή του χρέους και αποδέσμευση από τους μηχανισμούς ευρώ, ΕΕ. Ξέρετε τι θα συμβεί; Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, θα επικαλεστεί το άρθρο 11 και 48 του Συντάγματος, με τον τρόπο που θα το ερμηνεύσει εκείνος, και θα πει οτι το συγκεκριμένο εκλογικό αποτέλεσμα θέτει εν κινδύνω στρατηγικά συμφέροντα της χώρας και επομένως δεν αναγνωρίζεται. Καταφεύγω σε Υπηρεσιακή Κυβέρνηση, από το ΣτΕ, βάζω και κάποιο από τα Ανώτατα Δικαστήρια να γνωμοδοτήσει υπέρ αυτής της ερμηνείας - πράγμα εύκολο... Έχουν σκοπό να...
τελειώσουν τη χώρα και το λαό. Η μόνη λύση είναι να κατέβει ο λαός στους δρόμους. (από 5:35 έως 10:00)

Επομένως διέξοδος δεν υπάρχει μέσα από εκλογές. Επίσης ο Καζάκης εξηγεί γιατί οποιαδήποτε επαναδιαπραγμάτευση στα υπάρχοντα πλαίσια είναι αδύνατη καθώς απαγορεύεται ρητά από τους μηχανισμούς στους οποίους είμαστε ενταγμένοι και τις συμβάσεις που έχουμε υπογράψει.

Ο Δημήτρης Καζάκης εκτιμά οτι  εκλογές δεν θα γίνουν, οτι θα το τραβήξουν όσο τους παίρνει, διότι αν γίνουν εκλογές, ΠΑΣΟΚ, ΝΔ κλπ θα εξαφανιστούν από το σκηνικό. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου